• Välkommen till butiken
Betala med swish

OM OSS

Olympus Liquid, tillverkare av ejuice och har sitt säte i Östersund. Vi  startade vår tillverkning av ejuice för några år sedan för att vi tyckte det var så spännande att experimentera fram nya smaker på ejuice. Vi lät våra nära och kära bli vår testpanel av vår ejuice och dom samtyckte; Vår ejuice var god och kanske för god att hålla hemlig ;).  

Ryktet spred sig ang vår ejuice så vi beslutade att det var dags att starta eget företag och sälja vår ejuice, allt fler efterfrågade vår ejuice. Numera är vi då ett företag som säljer vår egen ejuice med kärlek och omtanke ifrån de norrländska skogarna.
 
Vår egen ejuice saluför vi under eget namn och vi har lagt ner mycket kärlek och omtanke för att ge vår ejuice den goda smaken och karaktären som en ejuice skall ha. Vi saluför våran ejuice med mottot ”underbar ejuice” till ”bra priser”. Ejuice skall inte kosta en förmögenhet och vi försöker hålla nere kostnaderna utan att tulla på kvaliten på vår ejuice. Vi tycker att man skall ha råd att vapa och köpa vår ejuice.. varför? Jo  för att man tycker om vår ejuice.

Vi lägger ner stor vikt, att söka nya smaker till vårt sortiment av ejuice. Ejuice är något som är kärnan till att vapa och det vi alla behöver till våra vape och därför sätter vi ejuice i fokus. Det är trots allt smaken av ejuice som gör det så fridfullt att vapa.

Våran nyfikenhet på nya smaker inom vape och ejuice gör att vi växer med kundens goda omdömme över vår ejuice och det är just det som får oss att hålla igång och söka nya spännande smaker och kombinationer till vår ejuice. 

Alla ingredienser som används vid tillverkning av vår ejice är från kända ejuice märken  av hög kvalité. Alla våra ejuicer är nikotinfria,  50ml ejuice i en 60ml shortfill-flaska, beroende på hur många shots ni vill tillsätta med egen önskad nikotin- eller nikotinfri shots. Vid andra volymer ( tex om du söker ejuice med short fill på 40 ml eller färdig ejuice på 60 ml som då är nikotinfri) vänligen kontakta oss,  så löser vi det. 


Har ni frågor ang vår ejuice eller andra funderingar relaterade till vape så tveka inte att höra av er HÄR

Niklas Rosengrim VD och grundare för Olympus Liquid

Org. nr 690408-1673, Momsregisteringsnr SE690408167301